Badkamer afkitten door TZS-Bouwgroep

Een badkamer afkitten is een van de laatste werkzaamheden die je moet uitvoeren als je een badkamer renovatie uitvoert. Goed kit werk zorgt niet alleen voor een waterdichte afsluiting, maar zorgt er ook voor dat je badkamer tot in de puntjes is afgewerkt. Het aanbrengen van kitranden moet vakkundig gebeuren. Wanneer de kitranden niet gelijkmatig zijn aangebracht ziet dit er niet mooi uit.

Bovendien moet een kit rand ervoor zorgen dat er geen lekkages ontstaan. Het aanbrengen van gelijkmatige goed aangebrachte kit randen kun je dan ook het beste door een vakkundig kitter laten doen. TZS Bouwgroep heeft hiervoor professioneel personeel in dienst.

Schimmel in de badkamer voorkomen, badkamer afkitten

Het afwerken met een speciale schimmelwerende kit is belangrijk om schimmel in de badkamer, douche, keuken of toilet te voorkomen. Wanneer de kitranden niet goed zijn aangebracht kan er water onderdoor sijpelen en achter de tegels terecht komen. Hierdoor kunnen tegels loslaten, maar er kunnen ook zwarte plekken komen achter de kitranden. Dit kun je voorkomen door de kitranden aan te laten brengen door een professional.

TSZ Bouwgroep is al jaren hét bedrijf voor het laten uitvoeren van badkamervernieuwing of renovatie. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vaklieden. Zo werkt bij TSZ Bouwgroep, een professionele kitter, door middel van het zetten van een, overal even dikke en egale kitrand, de randen af. TSZ Bouwgroep geeft dan ook garantie op al het afkit werk dat wordt uitgevoerd door onze kitter.

BEKIJK PROJECTEN

Oude kit vervangen

Wanneer een badkamer, douche, keuken of toilet al wat ouder is, kan de kit poreus zijn. Dit merk je aan het zwart worden van de kitrand. Wanneer je de kitrand niet meer goed schoon krijgt, is het belangrijk om deze kitrand te vervangen. Doe je dat niet dan is de kans op lekkage groot. Naast het aanbrengen van een mooie, goede en overal even dikke kitrand, kunnen we ook kitranden verwijderen en opnieuw aanbrengen. Soms zien we dat er een nieuwe laag kit is aangebracht over de vorige kit.

Wanneer je dit doet, zul je zien dat beide kitranden nog poreuzer worden en er steeds meer vuil achter de kitrand verschijnt. Het weghalen van een kitrand moet goed worden gedaan. Elk klein stukje oud kit, dat blijft zitten, kan zorgen voor het doorlekken van water. Laat oude kit dan ook vervangen door een professionele kitter van TZS Bouwgroep.

Andere kit werkzaamheden

Naast het professioneel afkitten van badkamers en doucheruimtes, voert TZS Bouwgroep ook andere kit werkzaamheden uit zoals:

– Het afkitten van een keuken
– Het afkitten van een tegelvloer
– Alle kit werkzaamheden in een toiletruimte

Zoals gezegd brengen we niet alleen nieuwe kitranden aan, maar kunnen onze professionals ook de oude kitranden verwijderen en een nieuwe afkit laag aanbrengen. TZS Bouwbedrijf is een gecertificeerd bouwbedrijf en wij werken in heel Nederland. Al onze medewerkers werken op een veilige manier en leveren uitstekende kwaliteit. Zij krijgen regelmatig nascholing, maken gebruik van de nieuwste technieken en van duurzame materialen. Wij geven garantie op het kit werk dat onze professional aanbrengt in jouw badkamer, douche, keuken of toiletruimte.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!