Badkamer laten verbouwen in Veenendaal?

Met meer dan 10 jaar ervaring verrichten onze vakmensen badkamer renovaties door heel Veenendaal. Een badkamer renovatie is een nauwkeurige klus. Er vinden namelijk meerdere soorten werkzaamheden plaats die op elkaar dienen aan te sluiten. Elke badkamer is anders en iedereen heeft bovendien andere wensen. Daar komt vaak maatwerk aan te pas.

Bovendien moet niet alleen alles perfect passen, maar alle werkzaamheden moeten ook in een bepaalde volgorde worden uitgevoerd. U wilt per slot van rekening niet weken zonder badkamer zitten! Door goed overleg tussen de TZS Bouwgroep en u en met de vakkundige inzet van professioneel personeel, wordt elke badkamer renovatie Veenendaal een groot kwalitatief succes.

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Gegarandeerd vakwerk 

Van muren en deuren verplaatsen in de badkamer tot stucwerk. Van nieuwe vloeren leggen tot het aanleggen van elektra. Het realiseren van uw droombadkamer tot het uitvoeren van schilderwerk, en alles daar tussenin. Samen met u bespreken we de wensen. Ons ervaren team van professionals brengt deze vervolgens nauwkeurig en netjes tot uitvoering.

badkamer renovatie Bekijk projecten

Badkamer renovatie Veenendaal van A tot Z geregeld

Zoals gezegd moeten er meerdere werkzaamheden worden uitgevoerd bij een badkamer renovatie Veenendaal. Daarom hebben wij bij TZS Bouwgroep vakmensen in dienst die de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  • Alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het verwijderen van vloeren, toilet, bad of (tussen) muren.
  • Loodgieterswerkzaamheden waaronder het aan- en verleggen van waterleidingen en afvoeren inclusief freeswerk. Maar ook het installeren en aansluiten van het sanitair.
  • Het stuken van wanden en plafonds
  • Alle voorkomende timmerwerkzaamheden
  • Al het voorkomende tegelwerk in de badkamer. Maar we kunnen ook tegels zetten of leggen in de keuken, het toilet of op de vloer in de kamer of het terras.
  • Het egaliseren van de vloer in de badkamer, keuken, woon- en slaapkamers
    Al het kit werk
  • Alle elektriciteitswerkzaamheden

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!