Loodgieter tijdens badkamer renovatie

Bent u van plan om uw badkamer of toilet te renoveren? Wilt u graag nieuw sanitair? Of moet er iets vernieuwt of gerepareerd worden? TZS Bouwgroep kan u hiermee helpen. Denk hierbij aan het aanleggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een nieuw ligbad of de installatie van een hangende wc.

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

 • Aanleggen en verleggen waterleidingen
 • Aansluiten en installatie van sanitair
 • Aanleggen en verleggen van afvoeren
 • Leidingwerk infrezen
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Alles van A tot Z geregeld

Een badkamer renovatie kan niet zonder de hulp van een loodgieter plaatsvinden. Al meer dan 10 jaar heeft TZS bouwgroep ervaring met het renoveren van badkamers. Dat betreft het complete traject rondom de verbouwing van uw badkamer, dus ook voor alle loodgieterswerkzaamheden. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de badkamer, maar ook voor het toilet.

Wanneer u het verbouwen, renoveren of vernieuwen van uw badkamer uitbesteed aan TZS bouwgroep, dan nemen wij u, van A tot Z, alle zorgen uit handen. Denk hierbij aan het slopen van de badkamer, leidingwerk, tegelen, kitten en plaatsen van het nieuwe sanitair. Maar ook kunnen wij de (vloer) verwarming aanleggen of een CV ketel plaatsen.

Renovatie van badkamer of toilet

TZS bouwgroep houdt zich voornamelijk bezig met het renoveren of vernieuwen van badkamers en/of toilet. TZS bouwgroep heeft dan ook specialisten in dienst die voor u, uw droombadkamer of toilet kunnen realiseren. Denk hierbij aan een loodgieter, tegelzetter, kitter, schilder, timmerman en stukadoor. Daarom kunnen zij het hele traject, van begin tot eind voor u regelen. Vooraf bespreken we met u uw wensen én de mogelijkheden. We stellen een uitgebreid plan op van sloop tot oplevering van uw badkamer.

TZS Bouwgroep biedt u:

 • Jarenlange expertise
 • Efficiënt met een vast aanspreekpunt
 • De hoogste kwaliteit tegen de beste prijs
BADKAMER RENOVATIE

Welke werkzaamheden verricht een loodgieter bij een badkamer renovatie

Door het laten uitvoeren van de badkamer renovatie kunt u ook uw droom badkamer realiseren. Wilt u een inloopdouche, een hoekbad of een bubbelbad? Wij, het team van TZS Bouwgroep, helpen u van ontwerp tot realisatie van de badkamer van uw dromen. Al onze specialisten staan voor u klaar, zoals bijvoorbeeld de loodgieter.

De werkzaamheden die onze specialist uitvoert zijn onder andere:

 • Het verwijderen en eventueel afdoppen van de aan en afvoer leidingen voor het gas en water
 • Het bepalen van de (nieuwe) positie van de leidingen
 • Het aanleggen of verleggen van de leidingen
 • Het verwijderen van de oude en plaatsen van de nieuwe kranen én douche
 • Het aansluiten van de cv-installatie of de vloerverwarming
 • Het de- en monteren van het sanitair

Het renoveren en installeren van een nieuwe badkamer

Voor het realiseren van uw droom badkamer moet er eerst een duidelijk ontwerp zijn. In dit ontwerp dient dan ook duidelijk zijn aangegeven waar de leidingen voor gas, water en elektriciteit moeten komen. Met een goed ontwerp voorkomt u dat er leidingen over de muur moeten lopen.

Leidingen plaatsen is bijna precisiewerk en dat kunt u het beste overlaten aan de specialist, zoals een loodgieter. Met de juiste installatie voorkomt u ook dat leidingen gaan lekken. De loodgieter is bovendien op de hoogte van alle regels en wetgeving die gelden voor gas, water en elektriciteit en voert de installatie uit volgens de NEN-norm.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!