TZS Bouwgroep voor alle soorten sanitair

Sanitair plaatsen en afmonteren is een lastige klus, een klus waarbij je fouten moet zien te voorkomen. Laat dit dan ook over aan de experts van TZS bouwgroep. Wanneer je zover bent dat het sanitair gemonteerd gaat worden, dan weet je ook hoe de opstelling van het sanitair is. Het aanpassen of verleggen van al het leidingwerk is gedaan, de vloeren en muren zijn glad afgewerkt en voorzien van een verfje of tegels.

Dan is het nu tijd om het sanitair, zoals het bad, douche, toilet en wasbak (meubel) te gaan plaatsen. Als je niet over de juiste vaardigheden beschikt kun je dit het beste overlaten aan een expert. Dat kost minder tijd en je weet zeker dat het goed komt!

Vooraf plannen waar het sanitair komt

Zoals gezegd, is de badkamer bijna klaar als we het sanitair komen plaatsen en afmonteren. Maar daar is heel wat aan vooraf gegaan. Je hebt, als het goed is, eerst een schets gemaakt van de oude badkamer en een plan ontworpen voor de nieuwe badkamer.

Als je de renovatie door ons, TZS bouwgroep hebt laten uitvoeren, dan zijn we bij je thuis geweest om jouw of jullie eisen en wensen te inventariseren. Daarna hebben we samen een planning gemaakt. Als er nieuw sanitair komt, zijn wij begonnen op het moment dat jij wist wanneer dat geleverd werd. Onze vaklieden hebben het sanitair volgens plan verwijderd en eventueel opgeslagen als dit weer teruggeplaatst wordt. De leidingen zijn vervangen of verlegd, de muren zijn glad gemaakt, geschilderd of betegeld. Het enige wat we nu nog gaan doen, is het sanitair plaatsen en afmonteren.

Sanitair plaatsen en afmonteren

Sanitair plaatsen en afmonteren lijkt een eenvoudig klusje, maar is dat zeker niet. Er zijn veel dingen waarbij je rekening moet houden. Onze vaklieden hebben jaren lange ervaring met het plaatsen en afmonteren van sanitair. Zij weten dan ook als geen ander waar ze op moeten letten. Als ze een douchecabine plaatsen dan zorgen ze ervoor dat deze precies recht en waterpas staat. Onze professionele loodgieter heeft uiteraard meer dan voldoende ervaring met het plaatsen van douchecabines zodat jij kunt genieten van een ontspannen douche zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het water of lekkages. Komt er een badkamer meubel te staan in de badkamer dan zijn er minimaal twee vaklieden van TZS bouwgroep die deze klus uitvoeren. Is het meubel voorzien van een wasbak, dan plaatsen zij eerst het badmeubel en daarna sluiten ze de wasbak aan.

Afwerking

De vaklieden van TZS bouwgroep plaatsen ook het toilet. Bij een inbouw- of zwevend toilet is de voorzetwand en vaak ook het toilet al geplaatst bij het zetten de tegels. Bij een staand toilet plaatsen we het toilet gelijk met de rest van het sanitair. Zowel het sanitair zoals de wasbak, douchebak en toilet als het tegelwerk kitten we af. Hiervoor heeft TZS bouwgroep een erkende kitter in dienst. Een kitter weet precies hoe hij elke kitrand even dik (breed) krijgt. Een goede kitrand voorkomt dat er water achter de tegels of onder de douchebak komt. Komt er een radiator op de badkamer, dan kunnen de vaklieden van TZS bouwgroep ook die voor je plaatsen.

Sanitair plaatsen en afmonteren zodat al het sanitair probleemloos functioneert

De vaklieden van TZS bouwgroep weten wat ze doen als ze sanitair plaatsen en afmonteren. Dat betekent dat je achteraf zeker geen problemen krijgt met lekkages of van niet goed aangesloten leidingen. Dus wil jij ook een badkamer waarin al het sanitair probleemloos werkt, vraag dan bij TZS bouwgroep, een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!