Over ons

TZS Bouwgroep, de specialist in badkamers

Als we het over ons hebben, dan bedoelen we met ons TZS Bouwgroep. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen en renoveren van badkamers door heel Nederland. We zijn gevestigd in Eemnes, maar voeren onze werkzaamheden uit door het hele land. Die werkzaamheden bestaan uit grote én kleine projecten. We realiseren net zo goed een complete badkamerrenovatie als dat we een nieuw toilet plaatsen. Het team van TZS Bouwgroep bestaat uit vaste medewerkers die allen VCA gecertificeerd zijn. 

Over ons: Wat kan TZS Bouwgroep voor jou betekenen?

Zoals gezegd is TZS bouwgroep gespecialiseerd in het verbouwen of renoveren van badkamers, douches en toiletruimtes. Er is een verschil tussen verbouwen en renoveren. Bij een renovatie worden de meeste elementen vernieuwd. Dat betekent dat het bad, de douchebak, de douchestang, de wasbak, het toilet en alle tegels worden verwijderd. In de meeste gevallen komt hiervoor iets nieuws. Bij een verbouwing wordt de badkamer vaak verplaatst, groter gemaakt of er komt een nieuwe opstelling. Hierbij worden leidingen verlegd en soms zelfs een (draag) muur verwijderd. Dat vergt meer tijd.

TZS Bouwgroep kan je adviseren over verbouwen of renoveren. We zijn werkzaam door heel Nederland. Wij verbouwen en renoveren al meerdere jaren badkamers, toiletten en douches. We weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij het verbouwen of renoveren van een badkamer.

Over ons: Waarom zou je ons jouw badkamer laten verbouwen of renoveren

Voldoet jouw badkamer niet helemaal of helemaal niet meer aan jouw wensen? Laat dan je badkamer verbouwen of renoveren door ons, TZS Bouwgroep. Over ons:

  • Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.
  • Wij vinden het belangrijk dat we elke klant een passende oplossing kunnen bieden.

Dus als je ons benaderd voor werkzaamheden komen we eerst kennis maken. We willen weten wat jouw eisen en wensen zijn en bekijken samen de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Daarbij bekijken we ook gelijk of jouw eisen en wensen uitvoerbaar zijn en wat daarvoor nodig is. Daarom maken we, voor welke werkzaamheden dan ook, altijd eerst een vrijblijvende offerte. Als je akkoord gaat met deze offerte, maken we, samen met jou, een strakke planning. Alleen zo kun je jouw badkamer weer zo snel mogelijk gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te houden

Natuurlijk is het logisch dat we jouw badkamer zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk verbouwen. Daarbij is het ook onze bedoeling dat we jou volledig ontzorgen. Dat betekent dat jij je bij de renovatie of verbouwing van jouw badkamer, nergens zorgen over hoeft te maken. We weten:
wat je wensen zijn,
waaraan de badkamer moet voldoen
we maken een strakke planning
we houden je op de hoogte van de stand van zaken

Contact

Voor het renoveren of verbouwen ben je aan het juiste adres bij TZS Bouwgroep. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je advies over het renoveren of verbouwen van je badkamer, toilet of douche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!