Sloopwerk laten uitvoeren voor renovatie

TZS Bouwgroep voert diverse sloopwerkzaamheden uit. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. het verwijderen van tegelwerk van vloer en wanden. Wij slopen vakkundig en zijn de aangewezen specialist als het gaat om renovatie sloopwerk.

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

  • Op de korte termijn beschikbaar
  • Gegarandeerd de beste prijs
  • Voor kleine en grote klussen
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Sloopwerkzaamheden bij een badkamer renovatie

Uw oude badkamer moet, voor u gaat renoveren of vernieuwen, eerst worden verwijderd. Dat betekent dat er sloopwerkzaamheden dienen plaats te vinden. Maar voor we de sloopwerkzaamheden uitvoeren stellen we eerst een plan op. Zeker wanneer je een badkamer deels moet slopen komt er precisiewerk bij kijken en dat kunt u dan ook beter uitbesteden aan de experts.
 
Zo weet u zeker dat de spullen die u wilt blijven gebruiken niet beschadigd raken. Bovendien weten de experts van TSZ Bouwgroep uit ervaring hoe ze de sloopwerkzaamheden het beste kunnen aanpakken. Zij hebben namelijk het juiste gereedschap en kennis over leidingwerk en elektra.

Aanvullende diensten:

  • Vloeren egaliseren
  • Stukadoorswerkzaamheden
  • Loodgieterwerkzaamheden
  • Tegelwerkzaamheden

Badkamer renovatie van A tot Z geregeld

De badkamer is in veel gevallen de plek waar u zowel de dag begint als beëindigd. Het is dan ook logisch dat juist dit vertrek een persoonlijke touch krijgt. Ook op dit punt bieden wij een duidelijke meerwaarde. Zo realiseren wij niet alleen in samenspraak u de nieuwe badkamer, wij kunnen u ook voorzien van een professioneel advies omtrent belangrijke randzaken als de inrichting en de badkamertegels.

Ook het volledige ontwerp van uw vernieuwde badkamer kunnen wij verzorgen. Op die manier ontzorgen wij u volledig en kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer.

Welke werkzaamheden komen voor bij het slopen van een badkamer?

Zoals eerder al gezegd, kan het zijn dat u de oude badkamer in zijn geheel wilt laten slopen. Het kan ook zijn dat er onderdelen zijn die u liever weer gebruikt, zoals het toilet bijvoorbeeld. Daarom wordt dus eerst een sloopplan opgesteld zodat zeker is dat alles verloopt naar uw wensen.

Ook doppen we bestaande leidingen af.  Onze medewerkers verwijderen al het vrijgekomen puin uit de badkamer. Dit puin voeren we op de juiste manier af of recyclen we. We moeten met het puin waarschijnlijk door uw huis lopen. Wanneer dit het geval is dekken we de looproute af met stucloper zodat de rest van uw woning nadat wij weer vertrokken zijn schoon en onbeschadigd is achtergebleven. We leveren de badkamerruimte bezemschoon op.

Sloopwerkzaamheden die wij vaak uitvoeren zijn onder andere het verwijderen van:

TSZ Bouwgroep heeft jaren ervaring in sloopwerkzaamheden en badkamerrenovatie

De professionals van TSZ Bouwgroep hebben meer dan 10 jaar ervaring in het slopen, renoveren of vernieuwen van badkamers. Wanneer u uw badkamer gaat renoveren of vernieuwen is het verstandig om eerst een sloopplan op te stellen. Het klinkt misschien gek, maar sloopwerk is wel precisiewerk. Wanneer er teveel gesloopt wordt, moet dat herstelt worden en dat kost tijd en geld.

Het slopen van een badkamer is echt een stuk complexer dan even met de sloophamer erdoor heen, puin afvoeren en beginnen met opbouwen. Er ligt in een badkamer veel leidingwerk van zowel afvoeren als elektra. Die leidingen moeten wel intact blijven, ook als ervoor wordt gekozen om de leidingen te verleggen! De vaklieden van TSZ Bouwgroep hebben verstand van leidingen en elektra. Met een voorop vastgesteld sloopplan verwijderen ze, zonder onnodige schade te veroorzaken, alles wat ook echt weg moet.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!