Oud sanitair laten verwijderen door TZS Bouwgroep

U moet eerst oud sanitair verwijderen vóór u begint met de renovatie van een badkamer, toiletruimte of doucheruimte. Dit kunt u natuurlijk zelf doen. Maar waar laat u het oude sanitair? Het oude sanitair moet bovendien met zorg worden verwijderd om zo min mogelijk schade aan de vloer of muren te veroorzaken.

Wilt u nog iets van het oude sanitair terugplaatsen, dan is het helemaal oppassen geblazen! Wanneer u het oude sanitair laat verwijderen door de vaklieden van TZS bouwgroep, verwijderen ze alle onderdelen met zorg. Ze zorgen voor een verantwoorde afvoer en laten geen sporen na in huis. De toiletruimte, badkamer of douche wordt bezemschoon opgeleverd.

Oud sanitair verwijderen? Voorkom problemen!

Is uw bad of de wastafel van uw badkamer kapot? Het vervangen hiervan moet dan zo snel mogelijk plaatsvinden. Het verwijderen van alléén een bad of wastafel is een vervelend klusje. Voorkom het vervangen van tegels door het bad of die wastafel zorgvuldig te laten verwijderen. Onze vakmensen weten precies hoe ze deze klus moeten aanpakken.

Als een van onze professionals een bad of wastafel verwijdert, wordt het water afgesloten. Ze koppelen het leidingwerk van het bad of wastafel los. Gebeurt dit niet zorgvuldig dan ontstaat er lekkage. Vaak is die lekkage ondergronds en dan moet u die lekkage (laten) repareren of de leidingen (laten) vervangen. Dat is zeker niet de bedoeling. De vaklieden van TZS bouwgroep zorgen ervoor dat het water dat in de leidingen zit, niet voor problemen zorgt. Daarna verwijderen ze het complete bad of wastafel en voeren het sanitair op een verantwoorde manier af.

Badkamer, douche of toiletruimte verbouwen

Wanneer u de badkamer, douche of toiletruimte wilt verbouwen dan moet eerst het oude sanitair verwijderd worden. Veel mensen denken dat ze wel zelf dit klusje wel kunnen klaren. Met een moker is het oude sanitair er zo uit. Toch is het beter om het sanitair, zoals toiletpot, bad of wastafel, stuk voor stuk los te koppelen, door professionals te laten verwijderen en af te voeren.

De professionals doppen de leidingen af waarna u weer gebruik kunt maken van het water. Deze voorzichtige manier van werken voorkomt schade. Hierdoor hoeft u, voor het aansluiten van het nieuwe sanitair, niet of nauwelijks schade te (laten) herstellen. De vaklieden van TZS bouwgroep voeren alle verwijderde onderdelen op verantwoorde wijze af. Hierbij leggen ze stucloper op de looproute door het huis. Zo beschadigen ze niets en maken ze het huis ook niet vies.

Na renovatie oud sanitair terugplaatsen

Soms voldoet oud sanitair nog wel en kunt u dit laten terugplaatsen na de renovatie van de badkamer, douche of het toilet. Dan moet het oud sanitair verwijderen helemaal met de grootst mogelijke zorg gebeuren. Want het verwijderde sanitair mag niet beschadigen. Ook de omgeving van bijvoorbeeld een bad of een toilet moet zo veel mogelijk intact blijven. Het oude verwijderde sanitair moet ook tijdelijk ergens worden opgeslagen. De vaklieden van TZS bouwgroep weten hoe ze dit klusje het beste voor u kunnen uitvoeren. Als u het sanitair op dezelfde plaats wilt terugzetten is er geen leidingenwerk nodig. Komt er een andere indeling dan kunt u het beste vooraf (laten) bepalen of het oude sanitair hiervoor nog voldoet.

Naast oud sanitair verwijderen verricht TZS bouwgroep ook andere werkzaamheden

Naast oud sanitair verwijderen verricht TZS bouwgroep ook andere werkzaamheden. U kunt de professionals van TZS bouwgroep namelijk ook inschakelen voor werkzaamheden aan de badkamer, douche of toiletruimte zoals:

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!