Stukadoor sausklaar of tegelgereed nodig

Tegelproject in aankomst? Wordt het huidige tegelwerk verwijdert van de wanden? Dan blijven er altijd lijmresten op de muren achter. Om de muren goed te kunnen betegelen dient de ondergrond egaal en vlak te zijn. Of wilt u graag uw woning of pand laten stucen? 

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

 • Op de korte termijn beschikbaar
 • Gegarandeerd de beste prijs
 • Voor kleine en grote oppervlaktes
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Stukadoor voor wanden en plafonds

Een stukadoor is een echte vakman, want zonder stukadoor zijn er geen gladde en strakke muren (wanden) in huis. Het stuken van een muur lijkt misschien eenvoudig, maar is dat zeker niet. Wanneer een muur niet goed is gestukt, dan wordt het tegelwerk ook niet strak. Erger nog, er kunnen zelfs scheuren in het tegelwerk ontstaan als muren niet strak zijn.

Wanneer u ervoor kiest om uw badkamer of toilet te laten renoveren door TZS Bouwgroep dan zorgt een gespecialiseerde stukadoor voor het strak en glad maken van de muren. U bent er dan zeker van dat die muren geen hinder meer zullen opleveren!

Badkamer renovatie en stukadoorswerkzaamheden

Wanneer u aan een nieuwe badkamer toe bent kunt u deze laten renoveren. TZS bouwgroep is al jaren gespecialiseerd in het renoveren van badkamers voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Wanneer u contact met ons opneemt komen we bij u langs om de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd te bekijken. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Er wordt daarna een plan opgesteld zodat u weet hoe de werkzaamheden verlopen.

U krijgt te maken met één aanspreekpunt en wij nemen u alle zorgen, van A tot Z uit handen. We starten op de afgesproken dag met het sloopwerk. Als het sloopwerk is gedaan volgt het leidingwerk en daarna de stukadoorswerkzaamheden. Vervolgens starten we met opbouwen. Dit vergt een strak schema alleen al omdat we u niet al te lang zonder badkamer willen laten zitten.

TZS Bouwgroep en stukadoorswerkzaamheden

TZS bouwgroep verricht renovatiewerkzaamheden voor particuliere en zakelijke klanten. De stukadoor van TZS bouwgroep verricht alle voorkomende werkzaamheden bij een renovatie. Denk hierbij aan het stuken en afwerken van wanden en plafonds. Dit kan glad stucwerk zijn dat saus klaar is.

Maar ook schuurwerk of sierpleisterwerk zoals bijvoorbeeld spachtelputz of betonlook. Wij werken met hoogwaardige producten en hebben inmiddels jarenlange ervaring. Wij zijn betrouwbaar en komen gemaakte afspraken altijd na.

Laat stukadoorswerkzaamheden altijd uitvoeren door een professionele stukadoor

Wanneer u een muur wilt plaatsen of aanpassen, laat dan het stukadoorswerk altijd uitvoeren door een gespecialiseerde stukadoor. Deze weet precies hoe hij het werk moet aanpakken om mooie strakke, gladde muren te krijgen. De stukadoor zorgt ervoor dat de muren perfect glad zijn gestukt, waardoor het makkelijker is deze te voorzien van tegelwerk of een andere duurzame wandbekleding.

De stukadoor van TZS bouwgroep verricht stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord, zoals:

 • Wand- en plafond afwerkingen
  Sauswerk
 • Schuurwerk
 • Glans- en sierpleisterwerk
 • Lijstwerken
 • Onderhoudswerkzaamheden

De wanden of plafonds worden door de stukadoor glad opgeleverd zodat er muurverf of tegels op kan worden aangebracht.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!