Tegelzetter Hilversum

Bent u in Hilversum op zoek naar een tegelzetter? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met TZS Bouwgroep. Tegelzetter Hilversum is het juiste adres voor het betegelen van wanden en vloeren. 

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

  • De specialist in uw regio
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Een vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in Hilversum
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Wanden en vloer betegelen in Hilversum

Tegelzetter Hilversum is de sleutel tot een prachtig betegelde ruimte. Of u nu uw badkamer, keuken, douche of toilet wilt verbeteren, Tegelzetter Hilversum is het juiste adres voor u. Onze tegelzetter is gespecialiseerd in het bekleden van wanden en vloeren met keramische, natuurstenen en glazen tegels, en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Onze expert lijmt of legt de tegels in specie, en de voegen kunnen in elke gewenste kleur worden aangebracht. Kies voor TZS bouwgroep voor het beste resultaat.

 

Voor al uw tegelwerk 

Als u een betegelde ruimte wilt, is de rol van een tegelzetter cruciaal. TZS bouwgroep biedt u de beste tegelzetter in Hilversum als u op zoek bent naar een expert voor uw badkamer, doucheruimte, keuken of toilet. Of u nu een renovatie of verbouwing nodig heeft. 

De tegelzetter in Hilversum weet precies hoe hij uw dromen moet verwezenlijken. Van keramische, natuurstenen en glazen tegels tot voegen in verschillende kleuren, onze tegelzetter vervult alles tot in de puntjes. Laat u verrassen door onze vakkundige aanpak.

Bekijk recente projecten

De beste tegelzetter in Hilversum 

Een tegelzetter komt in beeld als u een ruimte wilt laten betegelen. Denk hierbij aan de badkamer, doucheruimte, keuken of toilet. Als u op zoek bent naar een tegelzetter voor een verbouwing of renovatie van uw badkamer, toilet of keuken, dan bent u bij Tegelzetter Hilversum aan het juiste adres.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer dan zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. De tegelzetter kan wanden en vloeren bekleden met keramische, natuurstenen en glazen tegels. De tegelzetter lijmt de tegels of legt deze in specie. De voegen kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht. Onze vakman werkt alles tot in de puntjes af.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!