Tegelzetter nodig? 

Voor het plaatsen van tegels kunt u rekenen op de tegelzetters van TZS Bouwgroep. Onze tegelzetters zijn uitgerust met de nieuwste gereedschappen en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

  • Op de korte termijn beschikbaar
  • Gegarandeerd de beste prijs
  • Een vast aanspreekpunt
  • Groot werkgebied
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Wanden en vloer betegelen door TZS Bouwgroep

Een tegelzetter komt in beeld als u een ruimte wilt laten betegelen. Denk hierbij aan de badkamer, doucheruimte, keuken of toilet. Als u op zoek bent naar een tegelzetter voor een verbouwing of renovatie van uw badkamer, toilet of keuken, dan bent u bij TZS bouwgroep aan het juiste adres.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer dan zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. De tegelzetter kan wanden en vloeren bekleden met keramische, natuurstenen en glazen tegels. De tegelzetter lijmt de tegels of legt deze in specie. De voegen kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht. Onze vakman werkt alles tot in de puntjes af.

TZS Bouwgroep nummer een in badkamerrenovatie

Wanneer u TZS bouwgroep vraagt om uw badkamer te renoveren, komen we eerst kennismaken. Hierbij bespreken we uw wensen en bekijken we alle mogelijkheden. Door bij de inrichting van uw badkamer rekening te houden met de toekomst kan de badkamer langer meegaan.

Wij zorgen ervoor dat uw badkamer geheel voldoet aan uw wensen. Maar er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat een badkamer een vochtige ruimte is waar voldoende moet worden geventileerd. Ons advies is om de natste gedeeltes van de badkamer door onze tegelzetter te laten betegelen.

Welke opties zijn er om een badkamer aan te passen?

Er zijn meerdere opties om van uw badkamer een droombadkamer te maken.
Denk hierbij aan:

  • De badkamer verhuizen of vergroten met een andere ruimte. Hierbij past u, in feite, twee ruimtes volledig aan. Het vergroten van de badkamer gaat waarschijnlijk ten koste van een slaapkamer. Bedenk dan wel dat dit van invloed kan zijn op de waarde van uw woning.
  • U kunt de badkamer ook volledig verbouwen (renoveren) waarbij de badkamer niet verhuist naar een andere ruimte, maar waar wel een betere inrichting komt. Die indeling is praktischer en oogt daardoor ruimtelijker. Hierbij is het vaak wel noodzakelijk om het leidingwerk te vernieuwen.
  • Het gedeeltelijk renoveren van de badkamer. Leidingwerk blijft zoals het is en er wordt zoveel mogelijk hergebruikt van de aanwezige spullen.

Wand en vloertegels laten zetten door erkende tegelzetter

Natuurlijk kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u uw droombadkamer krijgt. Daarom hebben we bij TZS bouwgroep vakmensen in dienst, zoals een gespecialiseerde tegelzetter. Door jarenlange ervaring en regelmatige nascholing, zorgen we voor perfect aangebracht tegelwerk. Naast het perfect leggen of zetten van de tegels zorgen we ook voor een gedegen voorbereiding. Natuurlijk krijgt u de nazorg die u verdient.

Wij werken voor particuliere en zakelijke klanten en u kunt bij ons terecht voor kleine én grote verbouwingen of renovaties van uw badkamer of toiletruimte. U bent bij TZS bouwgroep aan het juiste adres om een badkamer opgeleverd te krijgen waarmee u niet alleen jaren meer vooruit kunt, maar die bovendien geheel voldoet aan uw wensen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!