Badkamer laten betegelen door TZS Bouwgroep

Een badkamer betegelen is een hele klus. Daarbij is tegelzetten vakwerk, waarbij wel de nodige ervaring is vereist. Zeker als je een badkamer wil betegelen en daar wat grotere tegels wil laten leggen. In de badkamer zie je het gelijk als een wand of vloer niet recht ligt. Bij grote tegels zorgt het gewicht er ook voor dat deze tegels lastig egaal en goed te leggen zijn.

Laat dus een ervaren tegelzetter, zoals de vakmannen van TZS Bouwgroep deze klus voor je uitvoeren. Deze vakmannen weten wat ze doet en je hebt bovendien garantie op het materiaal en de plaatsing. De bouw is, in de breedste zin van het woord, het vak van TZS Bouwgroep. Wij voeren al jaren renovaties en verbouwingen uit, met name voor badkamers, douches en toiletruimtes. Wij voeren deze werkzaamheden gestructureerd, netjes, maar vooral planmatig uit

Badkamer betegelen

Het zetten of leggen van tegels is specialistisch werk. Dat komt niet in de laatste plaats door de voegen. Alle voegen van het tegelwerk op een wand of vloer moeten gelijk zijn. Wanneer de voegbreedte niet gelijk is, zul je je daar altijd aan blijven ergeren. Waarschijnlijk heb je weleens een badkamer of toiletruimte gezien waarbij aan één kant een extra brede voeg is gemaakt omdat het werk niet uitkomt! Dat wil je toch voorkomen in je eigen badkamer of toiletruimte.

De tegelzetters van TZS Bouwgroep zijn gecertificeerde tegelzetters en meten vooraf de ruimte op. Zo weten ze precies hoe ze het tegelwerk op de wand of vloer zetten of leggen. Daarbij blijft het tegelwerk op muur en vloer exact in evenwicht. Je bepaalt zelf de maat van de tegels die je op de muur, of vloer wilt plaatsen. Ook de kleur van de voegen bepaal je zelf.

Welke werkzaamheden verricht een tegelzetter

Wanneer je graag een mooie, strakke muur en vloer in je badkamer wilt, laat dit dan over aan de specialist van TSZ Bouwgroep. Onze vaklieden kunnen:
Je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

Als dat zo is moet het installatiewerk worden nagekeken om dit in de toekomst te voorkomen. Ook deze werkzaamheden kunnen de vaklieden van TZS Bouwgroep voor je uitvoeren.

Badkamer betegelen

Na de demontagewerkzaamheden is het nodig om de wanden en vloeren zo glad mogelijk op te leveren. Dat zorgt namelijk ook voor strak en glad tegelwerk. Wil je de muren helemaal strak en waterafstotend, dan kan onze stukadoor een laag waterafstotend gipspleister aanbrengen.

Dat heeft twee voordelen namelijk;
De muren zijn waterafstotend en dat voorkomt vochtophoping achter de tegels
De muren zijn ontdaan van oneffenheden en uiterst vlak en strak

De gecertificeerde tegelzetters van TZS Bouwgroep kunnen de tegels zetten of leggen met lijm of in de mortel. We kunnen je adviseren over welke methode voor jouw badkamer het beste is.

Wat is het voordeel van het laten betegelen door TZS Bouwgroep?

Een badkamer betegelen is een hele klus. Als je deze werkzaamheden uitbesteed aan TZS Bouwgroep dan ben je er zeker van de werkzaamheden niet alleen zeer secuur worden uitgevoerd, maar ook snel. Want hoe sneller de werkzaamheden af zijn hoe eerder je weer gebruik kunt maken van je badkamer. Andere voordelen bij het uitbesteden van het laten betegelen van je badkamer door TZS Bouwgroep zijn:

  • Een badkamer betegelen vergt voorbereiding. Deze voorbereiding kunnen we samen met jou plannen.
  • We geven, geheel vrijblijvend, advies bij je thuis
  • Onze vaklieden beschikken over alle benodigde gereedschappen
  • We zorgen voor correcte en snelle plaatsing
  • We ruimen na afloop al het bouwafval op
  • We werken door heel Nederland

Alle projecten voeren we, geheel in overleg en helemaal naar de wens van de klant, uit!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!