Toilet laten betegelen door de tegelzetters van TZS Bouwgroep

Het toilet betegelen is lastig want je moet werken in een kleine ruimte waar het direct opvalt als de tegels niet recht gezet of gelegd zijn. De tegels tegen de muur en op de grond moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Ook de voegen van het tegelwerk op de wand en de vloer moeten gelijk zijn.

De ruimte is klein en dat is de reden dat de tegelzetter van TZS Bouwgroep de ruimte eerst opmeet. Zo weet de tegelzetter niet alleen wat de beste uitlijning is om gelijke voegen te krijgen. Je kunt dan ook berekenen hoeveel tegels er nodig zijn. Dat voorkomt dat je te veel of juist te weinig tegels besteld.

Als je het tegelwerk van de toiletruimte uitbesteed aan TZS Bouwgroep:

 • Komen we vooraf bij je thuis de werkzaamheden bekijken
 • Ontvang je altijd eerst een op maat gemaakte offerte
 • Worden de werkzaamheden uitgevoerd door een gecertificeerde vakman
 • Maken we samen met jou een strakke planning
 • Voeren we, in overleg met, en geheel naar wens van jou, de klant, deze werkzaamheden uit

Advies van TZS Bouwgroep

Het toilet is, in de meeste gevallen, het kleinste kamertje in je huis. Het is dus zaak dat je slim omgaat met de ruimte in dit kamertje. Je bent hier dagelijks, dus mag je er best wat aandacht aan besteden. Door het gebruik van bepaalde tegels kun je de toiletruimte groter doen lijken. Maar als je de toiletruimte toch gaat opknappen, denk dan eens aan het plaatsen van een zwevend toilet. Daarmee ziet de ruimte er, optisch, groter uit.

Dat betekent wel dat er een voorzetwand geplaatst waarmee de ruimte kleiner wordt. Is de ruimte echt klein dan kun je kiezen voor een verkort toilet. Als je ook nog elektrische vloerverwarming laat plaatsen, kun je de radiator ook afkoppelen. Wil je hier advies hierover dan ben je aan het juiste adres bij TZS Bouwgroep.

Je toilet betegelen om je toiletruimte optisch te vergroten

Zoals eerder al gezegd kun je, door het gebruik van de juiste tegels, je toiletruimte optisch vergroten. Grotere tegels betekent minder voegen. Dat zorgt al voor optische vergroting van de ruimte. Hoe lichter de tegel hoe groter de ruimte lijkt. Je kunt ook de tegels laten doorlopen naar de gang. De richting waarin je de tegels plaatst, is ook belangrijk. Ook hier kunnen wij, TZS Bouwgroep, je bij adviseren.

We komen bij je thuis de ruimte bekijken en opmeten en leggen je alle mogelijkheden voor. Het meest belangrijke is dat de deur van die ruimte nog dicht kan als je op het toilet zit. Dus als we ook een nieuwe toilet plaatsen moeten we dit zeker weten. Je bepaalt zelf de tegels die je wilt aanschaffen en ook de kleur van de voegen, maar je kunt het beste het betegelen van je toiletruimte aan TZS Bouwgroep uitbesteden!

Toilet betegelen; dit zijn de werkzaamheden die onze tegelzetter verricht

Voor een mooie, strakke muur en passende vloer in jouw toiletruimte kun je contact opnemen met TSZ Bouwgroep. De vaklieden van TZS Bouwgroep kunnen:

 • Je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden
 • De huidige tegels verwijderen
 • De oude tegels afvoeren
 • Eventueel vloerverwarming aanbrengen
 • Nieuwe tegels aanbrengen en voegen
 • Tegelwerk afwerken met voeg en kitranden

Wil je ook een zwevend toilet laten plaatsen, dan komt hiervoor een gecertificeerde loodgieter die werkzaamheden eerst uitvoeren. Bij een zwevend toilet wordt namelijk een voorzetwand geplaatst die ook wordt betegeld. Het enige van het toilet dat, na het plaatsen van een zwevend toilet te zien is, is het toilet en het spoelelement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij TZS Bouwgroep

Wil je meer weten over het betegelen van je toilet, het plaatsen van een zwevend toilet of het aanbrengen van elektrische vloerverwarming? Neem dan vrijblijvend contact op met TZS Bouwgroep. Wij werken door heel Nederland en maken eerst een afspraak bij je thuis om de werkzaamheden bekijken. Je ontvangt van ons daarna een, geheel vrijblijvende, offerte op maat.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!