Vloer laten betegelen door TZS Bouwgroep

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een tegelvloer. Zeker in de badkamer en keuken zijn tegels een veel gebruikte vloerbedekking, omdat er vele voordelen aan zitten. Tegels zijn makkelijk schoon te maken en zullen vlekken niet makkelijk opnemen. Daarnaast kan er onder vloertegels, vloerverwarming worden geplaatst. In de zomer als het warm is, voelen tegels juist heerlijk koel. Ook zijn tegels duurzaam en kunnen ze tegen een stootje.

Er is veel keuze aan tegels. Zo kun je kiezen voor kleine tegeltjes of juist plavuizen. Wanneer je een kleine ruimte laat betegelen met grote vloertegels, zal de ruimte groter lijken. Ook zijn er vele soorten materialen waar je uit kunt kiezen. Denk aan keramische tegels, glazen tegels of tegels van natuursteen. Je kunt je laten adviseren door TZS bouwgroep als je een vloer betegelen wil. Wij kunnen langskomen om kennis te maken en de mogelijkheden en je wensen te bespreken.

Voorafgaand aan de vloer betegelen

Wat belangrijk is om te weten wanneer je een ruimte wil betegelen, is welke tegels je wil gebruiken. Denk hierbij aan de kleur, het materiaal en de grootte van de tegels. Zo kan je met de afmetingen van de tegels en de afmetingen van het oppervlak wat je betegeld wil hebben, gaan bepalen hoeveel tegels je nodig hebt. Naast dat je de keuze moet maken welke tegels je wilt, moet je ook kiezen tussen verschillende voegwerken.

Het voegwerk kan verschillen in kleur en hardheid. Wanneer je het vloer betegelen uit wilt besteden, moet je opzoek naar een tegelzetter. Onze gespecialiseerde tegelzetter heeft al jarenlang ervaring. De vaklieden van TZS bouwgroep worden regelmatig nageschoold. We werken alles tot in de puntjes netjes af. Naast het zetten van de tegels kunnen wij je ook helpen met de voorbereidingen.

Plavuizen leggen in de woonkamer of gang

De woonkamer is vaak een van de grotere ruimtes van het huis. Soms hebben deze ruimtes veel hoeken. Het is daardoor belangrijk om het oppervlak dat je wil betegelen nauwkeurig te berekenen. Je wilt natuurlijk niet te weinig tegels bestellen. Vaak worden in de woonkamer plavuizen gebruikt. Dit zijn grote tegels. Zeker wanneer de ruimte wat kleiner is, zullen de plavuizen de woonkamer groter laten ogen. In de gang zijn plavuizen ook aan te raden. Hierdoor lijkt de gang breder.

Zo creëer je een waardige eerste indruk wanneer bezoekers je huis betreden. De afmetingen van de tegels zijn essentieel om te weten hoeveel plavuizen je nodig hebt. TZS bouwgroep helpt jou met het passen en meten van de tegels. Zodra de tegels binnen zijn, kunnen de vaklieden beginnen met het zetten van de tegels.

Tegels leggen in de keuken

In de keuken worden vaak, naast de tegels op de vloer, ook tegels op de wand geplaatst boven het aanrecht. Aangezien je elke dag tijdens het koken hier tegenaan moet kijken is het belangrijk om tegels uit te zoeken waar je niet snel op uitgekeken bent. TZS bouwgroep zal je adviseren om tijdloze tegels uit te zoeken voor de keuken die volledig aan je wensen voldoen.

Niks is zo vervelend als slecht geplaatste tegels. Je zal elke dag weer tegen scheve tegels aan moeten kijken. Het kiezen van een goede tegelzetter is daarom erg belangrijk. Onze gespecialiseerde tegelzetter van TZS bouwgroep zal zorgen voor perfect aangebracht tegelwerk! Tegelwerk waar je jaren met plezier op loopt en naar kijkt.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!