Timmerwerk bij een renovatie klus?
Bel TZS Bouwgroep

Wij kunnen u helpen met diverse timmerwerk. Denk hierbij aan verlaagde plafonds, toilet ombouw, voorzetwanden, inloopdouche’s en tv wanden. 

085 3036 577 OFFERTE AANVRAGEN

Onze voordelen:

  • Op de korte termijn beschikbaar
  • Gegarandeerd de beste prijs
  • Voor kleine en grote oppervlaktes
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

TZS Bouwgroep: Timmerwerk

Als het gaat om timmerwerk dan zijn wij van alle markten thuis. Wij helpen u met het realiseren van uw droom badkamer. Laat u uw badkamer door TZS bouwgroep renoveren en er komt timmerwerk bij kijken, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dat doen we niet alleen door het geven van advies voor wat betreft de optimale badkamer inrichting. We zorgen ook voor de montage en plaatsing van uw nieuwe badkamer.

Wij gaan daarbij voor het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Al onze medewerkers zijn professioneel deskundig, dat betekent dat ook eventueel timmerwerk vakkundig wordt uitgevoerd. U kunt bij ons dan ook terecht voor grote en kleine verbouwing en wij zorgen ervoor dat ook het timmerwerk perfect in orde is.

TZS Bouwgroep de specialist in badkamerrenovatie

U kunt bij TZS bouwgroep ook terecht voor het leggen van laminaat- of parketvloeren, het betimmeren van een trap, het aanbouwen van een serre of het plaatsen van een tuinhuis. TZS bouwgroep is specialist op het gebied van badkamer en toilet renovatie, maar ook voor al uw timmerwerk in en om het huis bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor een eerlijk en vakkundig advies en zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

Wanden en plafonds

Wanneer u uw badkamer laat renoveren kan het zijn dat wanden of plafond vernieuwd moeten worden. U kunt een wand of plafond laten aanbrengen van hout of gipsplaat. Omdat een badkamer vochtig is, willen we vooraf bekijken welke optie het beste is en geven u daar een eerlijk en gedegen advies over. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden hebben we professionals in dienst die gebruik maken van de modernste apparatuur zoals bijvoorbeeld lasermeters.

Deze professionele timmerlieden hebben inmiddels jarenlange ervaring in het aftimmeren van ruwbouwwerk. Ook voor aftimmerwerkzaamheden kunnen we u advies geven over materialen die u het beste in een vochtige ruimte kunt gebruiken. Aftimmerwerkzaamheden moeten secuur gebeuren zodat er achter het werk geen vocht kan komen. Zoals gezegd hebben onze professionele vaklieden inmiddels vele jaren ervaring en ook daarmee de nodige kennis opgedaan.

Kozijnen stellen en deuren afhangen is ook timmerwerk

Onder timmerwerk valt ook het stellen van kozijnen en het afhangen van ramen deuren. Dit is precisiewerk want als een kozijn of deur scheef staat geeft dat veel problemen. De maatvoering voor het stellen van kozijnen en profielen is bij de professionele timmerlieden van TZS bouwgroep in vertrouwde handen. Net als het afhangen van de deur. Maar naast het stellen en afhangen van kozijnen en deuren wordt ook al het andere timmerwerk vakkundig uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het vervangen van kozijnen inclusief plaatsen van isolatieglas
  • Het plaatsen van dakramen of dakkapellen
  • Het verlagen van plafonds

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!