De aangewezen specialist in verlaagde plafonds

Voor een verlaagd plafond plaatsen badkamer ben je bij TZS Bouwgroep aan het juiste adres. De badkamer is bij uitstek geschikt om een verlaagd plafond te plaatsen. Het plafond verlagen in je badkamer zorgt voor meerdere voordelen zoals:

  • De ruimte wordt eerder warm, energiebesparing
  • Boven het plafond kunnen we extra isolatie aanbrengen
  • Minder geluidsoverlast door betere akoestiek
  • Een verlaagd plafond is minder gevoelig voor vocht en schimmel
  • Een sfeervolle uitstraling
  • De verlichting kan makkelijk worden aangepast, draden werken we weg boven het plafond

Een verlaagd plafond heet ook wel vals plafond

Voor het maken van een verlaagd plafond zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de vaklieden van TZS Bouwgroep een verlaagd plafond voor je aanleggen met Gyproc badkamerplaten. Deze platen zijn speciaal behandeld tegen vocht zodat we ze kunnen plaatsen in vochtige ruimtes. Onze vakman plaatst de platen op rachels die hij waterpas en precies op de juiste hoogte aanbrengt.

Je kunt spotjes laten plaatsen in deze platen. De draden worden dan mooi boven het plafond weggewerkt. Als de badkamer erg kil of vochtig is kunnen we het verlaagde plafond ook isoleren. Een geïsoleerd plafond zorgt ervoor dat warmte langer wordt vastgehouden. Een vals- ofwel verlaagd plafond zorgt voor een intiemere uitstraling van een badkamer.

Sfeerverlichting in een verlaagd plafond plaatsen badkamer

De juiste verlichting in een badkamer is belangrijk. Wanneer je een verlaagd plafond laat plaatsen wordt dit plafond onder het bestaande plafond geplaatst. De ruimte tussen die twee plafonds biedt een scala aan mogelijkheden voor het plaatsen van sfeerverlichting. Zo kun je kiezen voor led spotjes of voor led strips zonder rekening te houden met een stroompunt. De draden werken we makkelijk weg boven het plafond. Led verlichting verbruikt minder stroom en dat zorgt weer voor een lagere energierekening! Het is belangrijk dat je vooraf weet welke verlichting je wilt laten plaatsen. Voor het plaatsen van sfeerverlichting moet onze elektricien namelijk weten welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Bedenk wel dat de verlichting die je uitkiest voor je badkamer waterdicht is. TZS Bouwgroep kan je adviseren bij de aanschaf van verlichting voor een verlaagd plafond in de badkamer.

Hou je van muziek?

Wanneer je ervoor kiest om een verlaagd plafond aan te laten leggen, dan is het mogelijke om in de tussenruimte, tussen het bestaande plafond en het verlaagde plafond, speciale luidsprekers weg te werken. Zo kun je, in je badkamer, ook genieten van (rustgevende) muziek. Een verlaagd plafond zorgt ervoor dat de akoestiek in de badkamer beter is.

Verlaagd plafond extra isoleren

Als we bij jou in de badkamer een verlaagd plafond plaatsen, kunnen we deze ook gelijk voorzien van een extra isolatielaag. De mogelijkheid om tussen het bestaande plafond en het verlaagde plafond de draden van de verlichting weg te werken of geluidsboxen te plaatsen blijft bestaan. De extra isolatielaag zorgt ervoor dat de badkamer langer warm blijft, maar heeft ook een geluidsisolerende werking. We kunnen een speciale folie aanbrengen die condensvorming tegengaat waarmee er een betere vochtregulering ontstaat. Dit is ideaal bij badkamers die geen raam hebben dat je kunt openzetten! Laat de vaklieden van TZS Bouwgroep ook gelijk een goede ventilator plaatsen. Zo voorkom je vochtproblemen! 

Verlaagd plafond plaatsen in badkamer, toilet- of doucheruimte

Naast het aanbrengen van een verlaagd plafond in de badkamer, kunnen de vaklieden van TZS Bouwgroep ook een verlaagd plafond plaatsen in een toilet- of doucheruimte. Heb je vragen, wil je meer weten? Of wil je persoonlijk advies over een verlaagd plafond? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met TZS Bouwgroep. Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte die geheel op maat is gemaakt. Wij geven je altijd een zo eerlijk mogelijk advies!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!