Zandcement dekvloer laten storten door TZS Bouwgroep

Een zandcement dekvloer storten, is een vloer die men gebruikt als smeervloer voor het egaliseren of vlak maken van oude- of nieuwe vloeren. Een zandcement dekvloer is een vloer die is gemaakt van een mengsel van zand, cement en water. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een dekvloer die bovenop een draagvloer komt te liggen.

Een vakspecialist mengt de grondstoffen, zand, cement en water. Bij grote hoeveelheden mengt en brengt een speciale ‘cementauto’ het mengsel. Een speciaal pompsysteem pompt het mengsel onder druk in de ruimte. Het afwerken is altijd vakwerk en specialisten doen dit met de hand. Een zandcement dekvloer is een onmisbare basis voor bijna alle vloerafwerkingen en hierop word meestal een vloerbedekking gelegd zoals: vloertegels, laminaat, parket, vast tapijt of pvc vloeren.

Zandcement dekvloer storten als perfecte basis

Het is belangrijk om een zandcement dekvloer altijd te laten storten door professionals, zoals de vaklieden van TZS bouwgroep. Een zandcement dekvloer is namelijk de basis van uw woonkamer, keuken of badkamer en moet strak liggen. Daarom is het verstandig als u de zandcement dekvloer laat storten door professionals van TZS bouwgroep.

Wij zijn een erkend bedrijf en werken met de beste vaklieden. Naast het storten van een betonvloer kunnen wij ook al uw tegel- en natuursteen vloeren leggen. Wij komen vooraf altijd eerst kijken wat er gedaan moet worden. U weet wie er bij u over de vloer komt en de vaklieden die het werk uitvoeren zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

De ideale vloer voor het aanbrengen van vloerverwarming

Het storten van een zandcementvloer als ondervloer past men ook nu nog vaak toe in de woningbouw. Wilt u graag vloerverwarming aan laten leggen dan is een zwevende dekvloer hiervoor ideaal. Een zwevende dekvloer ligt, door het gebruik van kantstroken en isolatie, los van de betonnen ondervloer. De vloerverwarming komt op (of in) de isolatielaag te liggen. De betonnen ondervloer wordt door de isolatie niet warm. De dekvloer wordt wel verwarmd en door het speciale mengsel kan de vloer krimpen en uitzetten zonder scheuren te krijgen. Wilt u advies of wilt u meer weten over vloerverwarming of het storten van een zandcement vloer dan kunt u, vrijblijvend, contact opnemen met TZS bouwgroep.

Het voordeel van een zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer brengt men vaak aan voor het ophogen of egaliseren van een vloer. Bijvoorbeeld bij het samentrekken van twee ruimtes, om de vloer gelijk te krijgen. Zoals u heeft kunnen lezen is een zandcement dekvloer een bovenlaag waar u vloerbedekking naar keuze op kunt leggen. Denk hierbij aan een houten vloer, tegels, PVC of tapijt. Maar, steeds vaker wordt de vloer zonder vloerbedekking gebruikt, dan is de dekvloer gewoon de eindvloer. Een zand cement dekvloer is waterdicht en glad.

Het storten van een zand cement dekvloer is vakwerk

Een zand cement dekvloer kunt u het beste laten storten door de vaklieden. Een vakman weet hoe hij deze klus het beste kan klaren en daarmee krijgt u het beste resultaat. Bovendien kan de specialist goed bepalen hoe dik de cementdekvloer moet zijn en weet deze door ervaring precies de hoeveelheid die hij moet bestellen. Voor de specialist de vloer stort, maakt hij eerst de oude vloer schoon, vetvrij en droog. Daarna brengt hij, voor een goede hechting, een vloerprimer aan. Heeft de vloer een groot oppervlak, dan levert een speciale ‘cementauto’ het zand cement mengsel aan. Voor kleinere oppervlaktes, zoals keuken of badkamer, kan de specialist zelf de mortel aanmaken. Hij weet precies wat de juiste verhouding moet zijn van zand, cement en water! Is de vloer klaar dan is het een kwestie van goed drogen!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!