Elektrische vloerverwarming laten plaatsen van Magnum?

Elektrische vloerverwarming plaatsen is een goed alternatief op de ‘normale’ vloerverwarming via de verwarmingsketel. Zeker in een tijd waar de regering wil dat we allemaal van het gas afgaan! TZS Bouwgroep plaatst elektrische vloerverwarmingsmatten van Magnum. Deze matten zijn slechts 4 mm dik en kunnen direct op een afdekvloer worden aangebracht.

Dat kan in een egalisatie laag, maar ook in een lijmlaag zodat je er gelijk overheen kunt (laten) tegelen. Als wij elektrische vloerverwarming plaatsen is het, door de minieme dikte van de Magnum matten, niet nodig om sleuven te frezen. De matten kunnen we ook verwerken in de muur, direct achter de tegels. Dit is ideaal op een plaats waar je de handdoeken wilt hangen.

Wanneer kun je elektrische vloerverwarming plaatsen?

Elektrische vloerverwarming is uitermate geschikt als hoofdverwarming in kleine ruimtes én als bijverwarming in grote ruimtes. De elektrische vloerverwarming werkt zeer goed wanneer je tegels op de vloer hebt. Dit komt omdat tegels de warmte geleiden. Wanneer je een pvc-vloer wilt aanbrengen dan adviseren we je om de elektrische vloerverwarmingsmatten altijd in egalisatiemortel of dieper in de grond te plaatsen.

Wil je graag Vinyl op de vloer? Let er dan op dat de warmtedoorlaatweerstand van dit vinyl, minder is dan 0,15 m ² K/W. Dan kan deze vloer uitstekend samen met vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming in een grote ruimte zorgt ervoor dat de vloer gelijkmatig wordt verwarmd. De vloer blijft altijd op een aangename temperatuur. Je kunt daardoor de radiatoren wel een paar graden lager zetten!

Vloerverwarmingsmatten op tegels

Het team van TZS Bouwgroep kan de matten voor de elektrische vloerverwarming ook op de bestaande tegels plaatsen. De vloer wordt iets hoger omdat er over de vloerverwarmingsmatten opnieuw getegeld wordt. De matten worden in egaline gelegd. Daarna kun je ons laten tegelen of een mooie strakke gietvloer laten aanleggen. Zoals gezegd is elektrische vloerverwarming ideaal voor kleine ruimtes zoals de badkamer, douche- of toiletruimte.

Wij plaatsen vaak elektrische vloerverwarming in een toiletruimte door de Magnum matten op de bestaande tegels in egaline te leggen en daarna opnieuw de vloer te betegelen. Zo heb je niet alleen een mooie, strakke, nieuwe vloer, maar krijg je ook geen koude voeten meer. Staat er wel een radiator, dan kunnen we die weg halen, want die is niet meer nodig. Dat betekent weer wat meer ruimte in het kleinste kamertje van je het huis.

Vloerverwarmingsmatten plaatsen

Wanneer verhogen van de vloer géén optie is kunnen de vaklieden van TZS Bouwgroep de oude vloertegels verwijderen, de matten plaatsen en daarna nieuwe tegels aanbrengen. De vloerverwarmingsmatten die wij aanbrengen, liggen direct onder het vloeroppervlak. Dit zorgt voor een snelle opwarming van de vloer.

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming, is ideaal in ruimtes waar je niet de hele dag verblijft. Daarom plaatsen onze vaklieden regelmatig elektrische vloerverwarming in badkamers, toiletten, logeerkamers, douches en hobbyruimtes. Onze vaklieden plaatsen bij de vloerverwarming ook een thermostaat. Welke thermostaat we plaatsen is afhankelijk van je eigen keuze. Er zijn, bij de Magnum verwarmingsmatten, zowel simpele aan/uit thermostaten als slimme wifi thermostaten verkrijgbaar.

De aangewezen specialist 

De vaklieden van TZS Bouwgroep hebben inmiddels vele jaren ervaring in het plaatsen van elektrische vloerverwarming in nieuwbouwhuizen en renovatieprojecten. Wil je snel door een betrouwbaar en erkend bedrijf, vloerverwarming laten installeren én hier bovendien niet te veel voor betalen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met TZS bouwgroep. Wij kunnen je adviseren en maken altijd een vrijblijvende offerte voor je.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!