Onze werkwijze

TZS Bouwgroep uit Eemnes neemt zowel kleine als grote opdrachten aan. Echter, onze werkwijze is in alle opdrachten gelijk. Dat betekent dat we een complete badkamerrenovatie voor je kunnen uitvoeren en al vanaf het eerste idee met je mee kijken. We kunnen je helpen met de keuzes die je moet maken en plannen samen met jou hoe en wanneer alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Maar je kunt TZS Bouwgroep ook inschakelen voor kleine opdrachten, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een badkamermeubel of een nieuw toilet. Dankzij ons veelzijdige team en de goede samenwerking onderling klaren we iedere klus!

Over ons: Wat kan TZS Bouwgroep voor jou betekenen?

Zoals gezegd is TZS bouwgroep gespecialiseerd in het verbouwen of renoveren van badkamers, douches en toiletruimtes. Er is een verschil tussen verbouwen en renoveren. Bij een renovatie worden de meeste elementen vernieuwd. Dat betekent dat het bad, de douchebak, de douchestang, de wasbak, het toilet en alle tegels worden verwijderd. In de meeste gevallen komt hiervoor iets nieuws. Bij een verbouwing wordt de badkamer vaak verplaatst, groter gemaakt of er komt een nieuwe opstelling. Hierbij worden leidingen verlegd en soms zelfs een (draag) muur verwijderd. Dat vergt meer tijd.

TZS Bouwgroep kan je adviseren over verbouwen of renoveren. We zijn werkzaam door heel Nederland. Wij verbouwen en renoveren al meerdere jaren badkamers, toiletten en douches. We weten dan ook als geen ander wat er komt kijken bij het verbouwen of renoveren van een badkamer.

Over ons: Waarom zou je ons jouw badkamer laten verbouwen of renoveren

Voldoet jouw badkamer niet helemaal of helemaal niet meer aan jouw wensen? Laat dan je badkamer verbouwen of renoveren door ons, TZS Bouwgroep. Over ons:

  • Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.
  • Wij vinden het belangrijk dat we elke klant een passende oplossing kunnen bieden.

Dus als je ons benaderd voor werkzaamheden komen we eerst kennis maken. We willen weten wat jouw eisen en wensen zijn en bekijken samen de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Daarbij bekijken we ook gelijk of jouw eisen en wensen uitvoerbaar zijn en wat daarvoor nodig is. Daarom maken we, voor welke werkzaamheden dan ook, altijd eerst een vrijblijvende offerte. Als je akkoord gaat met deze offerte, maken we, samen met jou, een strakke planning. Alleen zo kun je jouw badkamer weer zo snel mogelijk gebruiken.

Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te houden

Natuurlijk is het logisch dat we jouw badkamer zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk verbouwen. Daarbij is het ook onze bedoeling dat we jou volledig ontzorgen. Dat betekent dat jij je bij de renovatie of verbouwing van jouw badkamer, nergens zorgen over hoeft te maken. We weten:
wat je wensen zijn,
waaraan de badkamer moet voldoen
we maken een strakke planning
we houden je op de hoogte van de stand van zaken

Contact

Voor het renoveren of verbouwen ben je aan het juiste adres bij TZS Bouwgroep. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je advies over het renoveren of verbouwen van je badkamer, toilet of douche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Binnen 2 minuten online geregeld!